Teixim el Barri a Bellvitge per les Festes de Primavera de L'Hospitalet.

El compte enrere ha començat...Falten només 8 dies per perque comencin les Festes de Primavera de l'Hospitalet (23 al 27 d'Abril) i estem molt contentes perque aquest any han sol.licitat la nostra participació directament des del Departament de Cultura de L'Ajuntament.

Així que ja us podem avançar que el proper Diumenge 27 d'Abril teniu una cita de 11h a 14h amb les noies de Teixim el Barri al Parc Ecològic de Bellvitge. Aquest gran parc situat al final de la Rambla Marina ha estat l'emplaçament escollit aquest any per l'Ajuntament per acollir els diferents espectacles i propostes festives del Parc de les Meravelles.. Entre autòmates, acròbates, comediants i moltes sorpreses més hi serem nosaltres amb una acció col.laborativa a la que tots i totes esteu convidats.

La idea que hem pensat aquest any per a les Festes de Primavera ha estat crear de manera col.laborativa un gran mural de punt de creu en format XXL amb diferents motius relacionats amb Bellvitge i l'entorn de l'Ermita, un dels elements emblemàtics del barri.

L'Ermita de Bellvitge a principis del segle XX


L'Ermita de Bellvitge a l'actualitat. 

Preparant la nostra acció hem après moltes coses que desconeixíem de la història d'aquest barri de la nostra ciutat. Sabíeu que l'Ermita de Bellvitge es trova en una zona abans coneguda com La Marina, i que va ser una zona agrícola on es recolectaven les hortalisses més fèrtils de Catalunya? 
I que el barri de Bellvitge tal i com el coneixem avui va sorgir l'any 1964, arrel de l'immigració que va venir a la cerca de feina a la nostra ciutat? 

Després de varies setmanes de feina i preparació, ara que ja ho tenim quasi tot enllestit, volem agraïr a la firma TRAP-ART que hagi volgut col.laborar amb nosaltres i sigui el patrocinador d'aquesta nova acció al carrer de Teixim el Barri.

Capdells de trapillo de colors de TRAP-ART llestos per el dia 27 d'Abril.

I com que ens agrada personalitar tot el que fem, aquesta vegada ens hem personalitzat unes samarretes ben maques per l'ocasió, amb el nostre logo i amb un motiu en punt de creu. Aquí us deixem les fotos del making off del nostre taller de samarretes al Barribastall:

 
   



I us recordem que esteu tots i totes convidats a participar amb nosaltres teixint el parc! Us esperem al Parc Ecològic de Bellvitge, el proper diumenge 27 d'Abril a partir de les 11h i fins les 14 hores. Veniu amb la família!

Aquí us deixem el planell perque no us perdeu!

https://www.google.es/maps/place/Parc+Ecol%C3%B2gic+de+Bellvitge/@41.3490326,2.1109792,17z/data=!4m5!1m2!2m1!1sparque+de+Bellvitge,+L%27Hospitalet+de+Llobregat!3m1!1s0x0:0x8cada1ffe773f6b1?hl=es



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada