Tallers #GanxetJove amb Teixim el Barri.

Com us vam avançar aquí, ja estem treballant en la nova acció de Teixim el Barri, que aquesta vegada tindrà com a escenari la Biblioteca de Can Sumarro. I estem molt contentes perque, només fa uns dies que us convidavem a col.laborar i ja comencem a rebre resposta de molta gent que ens pregunta quan és, què s'ha de fer, on tenen els patrons, quines figures han de teixir, en quins colors??? Moltes gràcies a tots i totes!!

Aqui teniu uns quants exemples del que podeu fer, agafeu agulla i llana en colors llisos i a practicar amb la geometria ;-) 




Aquí teniu uns quants patrons:

  

 

I si encara no us hi heu posat, no trobeu el moment o preferiu venir a teixir amb nosaltres, ja tenim les dates de les trobades on aprendrem a teixir granny squares, triangles, hexàgons... Així que preneu nota!:

TALLERS GANXET JOVE amb TEIXIM EL BARRI. 

1ª Trobada Taller #GanxetJove
Dimecres 10 de Juny
Jardins de la Biblioteca Can Sumarro 
19h a 20h30
En aquesta primera trobada que coincideix amb la World Wide Knit in Public, la Setmana Internacional de Teixir en Públic, ens reunirem per teixir a l'aire lliure als Jardins de Can Sumarro

2ª Trobada Taller #GanxetJove
Dimecres 17 de Juny
Centre Cívic dels Blocs de la Florida
19h a 20h30
La segona trobada serà al CCívic de la Florida, que ens cedirà l'espai per a reunir-nos i passar una bona estona teixint en bona companyia.

3ª Trobada Taller #GanxetJove
Dissabte 27 de Juny
Jardins de la Biblioteca Can Sumarro
19h a 20h30
Aquesta tercera trobada coincidirà amb l'edició del 6è Mercat Jove LH als Jardins de Can Sumarro, i l'aprofitarem per teixir i posar en escena les vostres creacions.

Si voleu venir a teixir amb nosaltres a qualsevol de les trobades o a totes ;-), només cal que ens envieu un email a: teiximelbarri@gmail.com

Us recordem els punts de recollida on podreu fer arribar les vostres aportacions abans del dia 19 de Juny. Els teniu llistats aquí. 

Moltes gràcies per la vostra participació. 
Us hi esperem! 
Visca #teiximelbarri !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada